Hallo Allemaal,

Nog heel even en de introductie staat weer voor de deur. Wat vliegt de tijd toch om!! Wederom levert Trion haar bijdrage aan de introductie. Voor Trion is de introductie belangrijk: enerzijds voor het aantrekken van nieuwe leden en anderzijds voor het leveren van een positieve bijdrage aan het studentenleden in Nijmegen. We willen graag tijdens de openingsmarkt en bij drie sportdagen van de partij zijn. Het programma is als volgt (m.b.t. de sportdagen/intromarkt: onze bijdrage start bij de opbouw van onze stand/sport- en spelcircuit).

Maandag 20 augustus: openingsmarkt
Tijdsduur: 16:00 uur – 18:30 uur
Extra informatie: vanaf ±15:00 uur opbouwen

Dinsdag 21 augustus: sportdag A (RU)  
Tijdsduur algemeen: 11:30 uur – 17:15 uur
Bijdrage Trion: vanaf 12:30 uur opbouwen; 13:15 uur aanvang circuit; vanaf 17:05 afbouwen

Woensdag 22 augustus: sportdag HAN 
Tijdsduur algemeen: 11:00 uur – 18:00 uur
Bijdrage Trion: vanaf 14:00 uur opbouwen; aanvang circuit 14:40 uur; vanaf 17:30 uur afbouwen

Donderdag 23 augustus: sportdag B (RU)
Tijdsduur algemeen: 11:30 uur – 17:15 uur
Bijdrage Trion:  vanaf 12:30 uur opbouwen; 13:15 uur aanvang circuit; vanaf 17:05 uur afbouwen

Tijdens de intromarkt staat het actief promoten van de vereniging op de voorgrond. We ruimen een kraampje in met triathlon spullen, flyeren waar nodig en beantwoorden vragen van potentiele triatleten. Bij de sportdagen heeft Trion een eigen triathlonspel!! Deelnemers leggen in estafettevorm een parcours af waar alle ludieke elementen van de triathlon naar voren komen (bv lopen flippers en een badmuts op je kop, et cetera……). We kunnen hier hulp gebruiken bij de op- en afbouw van het parcours en voor de spelleiding.

Om van deze intro een succes te maken zijn we op zoek naar leden die ons willen helpen! Meehelpen kan voor een middag of voor een uurtje. Geef je op via Facebook, of door een mailtje te sturen naar stijndols@hotmail.com met het tijdstip waarop je beschikbaar wilt zijn. Dan gaan we er dit jaar weer gezellige dagen van maken!

Category
Tags

Comments are closed