Aankomend seizoen staat niet alleen de Eredivisie op de nationale triathlon agenda, maar ook de Eerste Divisie! Aankomend seizoen dus voor ieder wat wils! 

Hoe gaaf zou het zijn als we als Trion in zowel de Eredivisie als de Eerste Divisie gaan meestrijden?! Daarom hebben we voor beide divisies een informatiesessie ingepland. Een bijeenkomst waarin we jullie zullen informeren over de divisies: wat houdt het in, welke wedstrijden staan op het programma, welke kosten zijn er aan verbonden, wat wordt er van je verwacht, enz. 
 

  • TRION DAMES: informatiesessie Eredivisie, maandag 26 november, direct na de hardlooptraining / ca. 21:15 uur, USC
  • TRION HEREN: informatiesessie Eerste Divisie, maandag 10 december, direct na de hardlooptraining / ca. 21:15 uur, USC

Lijkt het je wat om aankomend seizoen voor Trion uit te komen in de Ere- of Eerste Divisie? Kom dan geheel vrijblijvend langs op de betreffende informatiesessie! Het succesvolle Trion debuut in de Eredivisie van afgelopen seizoen smaakt naar meer, niet waar?

Kan je niet bij de geplande informatieavonden zijn, maar heb je wel interesse om deel te nemen aan de Ere- of Eerste Divisie? Stuur dan een e-mail naar kim_bekhuis@hotmail.com. T.z.t. ontvang je dan per mail de besproken informatie. 

Category
Tags

Comments are closed