Ons Eredivisie dames team en onze hardlooptrainer Hidde zijn genomineerd voor de jaarlijkse Sportverkiezingen van de Nijmeegse Studenten Sportraad!

Onze meiden (Charlotte, Danielle, Dorien, Linda, Lucie, Rebecca H, Rosalien en Suzanne) zijn met hun knappe zesde plaats in de Nationale Triathlon Eredivisie genomineerd voor Nijmeegse (studenten) sportploeg van het jaar.
Hidde is dankzij zijn enthousiasme, tomeloze inzet en betrokkenheid genomineerd voor Nijmeegse trainer van het jaar.

Zij kunnen de felbegeerde titels in de wacht slepen! Maar niet zonder jouw steun!! Ga dus snel naar http://www.ru.nl/nssr/evenementen/sporter-jaar-2/stemmen-sporter-jaar/ en breng je stem voor donderdag 10 januari uit op onze trofeeën. Hoe vaker, hoe beter! Hoe meer, hoe beter! Spread the word!!!
 

PS: Op woensdag 16 januari a.s. zullen tijdens het NSSR Sportgala de winnaars bekend worden gemaakt. Leuk als we hier met een grote Trion delegatie bij aanwezig zijn! Om onze genomineerden bij te staan voor de bekendmaking en om hopelijk hierna met z'n allen een feestje te vieren! Via https://login.oticket.nl/Order/d4671fdd896c4aa7b6ec/65890994-337f-40d5-8890-09324f04d312/ kun je voor slechts €6,50 (incl. 2 consumpties) kaartjes bestellen. Be there, done that! 
 

Category
Tags

Comments are closed