Zaterdag 23 maart a.s. is het dan eindelijk zover: de Manusloop! Nadat deze – niet te missen – Trion traditie aan het begin van dit nu al mooie jaar vanwege het weer was gecanceld, gaan we het 23 maart dubbel en dwars goedmaken! Wat wordt je voorgeschoteld? Een teamchallenge waarbij je al hardlopend een route met bijzondere check-points moet afleggen. Welk team weet de ludieke teambuilding opdrachten het beste uit te voeren? Kortom: spanning en sensatie! Om de teamprestaties na te bespreken en om gewoon gezellig te doen (daar zijn we immers heel goed in), staat er aansluitend een gezamenlijk hapje eten op de planning.

De Manusloop in een notendop:

  • Zaterdag 23 maart a.s.
  • 16:00 – 20:00 uur (flexibele eindtijd)
  • Nijmegen (exacte locatie volgt)

Voor de Trion'ers onder ons die helaas geblesseerd zijn en dus niet kunnen meelopen… Wees niet gevreesd, alle hulp en gezelligheid is welkom tijdens deze leuke Manusloop en tijdens het aansluitende (bescheiden) etentje. Dus wees ook van harte welkom!

Laat je voor 16 maart a.s. even weten of je er bij bent? Hoe? Door je aan te melden voor de Manusloop via de Trion Facebook pagina of door een berichtje te sturen naar kim_bekhuis@hotmail.com. Gaat leuk worden!!

Category
Tags

Comments are closed