31 mrt

Fietstraining

Nu de zomertijd weer in is gegaan, wordt het tijd om weer op de fiets te kruipen. Trions fietsseizoen wordt geopend met de pannenkoekenfietstocht. De donderdag daaropvolgend (23 april) is de eerste fietstraining. Dat is wat later dan andere jaren omdat na vele jaren mooie trainingen te hebben gegeven, Menno dit jaar de fietstrainingen niet kan verzorgen. We zijn op dit moment nog bezig een nieuwe fietstrainer te vinden. De hoop en verwachting is dat we die tegen half april hebben gevonden zodat we dan kunnen gaan trainen. In de tussentijd hoef je natuurlijk niet op je lauweren te rusten, want met dat extra uurtje daglicht moeten mooie ritjes gemaakt kunnen worden! We houden jullie op de hoogte betreffende de situatie en we hopen voor nu jullie allemaal op de pannenkoekenfietstocht te zien!