Het is bijna 1 september dus het studiejaar staat weer op het punt van beginnen. Ook Trion is dit jaar weer erg actief, met in september meteen een volle maand. De viering van het lustrum zal starten met de Trion Triathlon op 19 september, en eindigen met een prachtig feest op 26 september. Meer info zal zo snel mogelijk per mail volgen voor de leden en/of op de site komen te staan.

Maandag, dinsdag en donderdag staan de officiële trainingen weer op het programma. Hidde en Roeland zullen ons op de bekende tijden en plekken weer af gaan beulen. Voor het fietsen hebben we nog steeds geen trainer, dus zo lang het lang genoeg licht is, trainen we met zijn allen op donderdag op basis van een schema. In september mogen nieuwe studenten vrijblijvend meetrainen om te kijken hoe leuk het bij Trion is. Meld je op trion@student.ru.nl voor meer info. We zien je graag tegemoet!

Begin oktober is Trions trainingsweekend en in oktober gaan we ook van bestuur wisselen bij een ALV. Daarover volgt zeker weten ook meer informatie, maar sla het alvast in je geheugen op. Veel leuke activiteiten voor Trion dus in september en oktober. Let’s bring it on!

Category
Tags

Comments are closed