Afgelopen weekend kwamen alle teams van trion in Almere uit voor de competitie. Het was een warme, broeiierige dag, maar gelukkig mochten ze starten met een heerlijke verfrissende duik in het Ijmeer. In tegenstelling tot voorgaande jaren stond de wind (want die was er!!) zo gunstig op het water dat er weinig golven waren, en iedereen die het water inging, hier ook weer uitgekomen is.
Na het zwemonderdeel volgde er een fietsonderdeel waar gestayerd mocht worden, voor de meesten spannend, maar ook leuk!
Tijdens het afsluitende looponderdeel sloeg de hitte echter weer terug, maar de trionners verweerden zich hier kranig tegen.
De 2 teams in de 2e divisie bij de dames eindigden op een nette 4e en 21e plaats. Vooral de 4e plaats was even spannend, de dames stonden met een sprankje hoop klaar bij het podium, maar kwamen met lege handen terug. Maar niet getreurd, dit belooft wat voor de volgende wedstrijd!
Bij de heren eindigde het 2e divisieteam op de 22e plaats en de 3e divisie heren op de 19e!
De dag werd afgesloten met een race waar het publiek (en ook de atleten, hopelijk) vol van genoten hebben: de Triple Mix van de eredivisie. Voor de Leek zou het vrijwel zeker kunnen gaan om een mix van de 3 onderdelen: Stress, Chaos en Afzien, echter speelden Fietsen, Zwemmen en Lopen hier toch ook echt een rol. De Dames van Trion maakten hun debuut, en eindigden na een strijd op een mooie 6e plaats!
Kortom, een prachtige dag, aan de aanmoediging heeft het ook zeker niet gelegen! 

Tags

Comments are closed