4e divisie Heren

Dit nieuw opgerichte team zal komend jaar uitkomen in de eveneens nieuw opgerichte 4e divisie, regio zuid. Eind april staat reeds de eerste wedstrijd op het programma, de teamtriathlon in Arnhem. Bij deze wedstrijd mogen Jochem, Sep, Frenske en Marco laten zien wat ze waard zijn. Na een omzwerving via Weert (sprint), Neunen (kwart), Rotterdam (sprint/stayer) zal het 1e seizoen voor de Heren II worden afgesloten in Alphen aan de Rijn, met een heuse teamsprint.

Het team is opgericht met het idee dat alle mannen moeten kunnen deelnemen aan competitiewedstrijden, onafhankelijk van hun eigen niveau. De nadruk ligt dan ook meer op participatie dan op prestatie. Uiteraard wordt wel verwacht van de diverse teamleden dat ze hun uiterste best doen voor een mooie klassering, slijm op het gelaat is een pré. En divers, dat is het team zeker te noemen. Met een totaal van 14 namen (en meer mensen met interesse) is er een ruime selectie om uit te putten. De ervaren rotten Sep, Jochem, Adriaan, Norbert, Marco en Niels worden aangevuld met het jonge talent van Francesco, Jop, Luc, Sander, Frenske, Koen, Thomas en Arjan.

Naast de diverse wedstrijden zal er zeker af en toe tezamen een biertje genuttigd worden, en wie weet ook nog wel een heuse Stoomburger.

We kijken uit naar ons eerste seizoen als nieuw team