Lid worden?

Nieuwe sportievelingen zijn bij Trion altijd welkom!

  •  4 trainingen per week (2x zwemmen, 1x fietsen en 1x lopen), op verschillende niveaus en onder professionele begeleiding
  • Meerdere door ons zelf georganiseerde wedstrijden (zie ‘Wedstrijden’)
  • Meedoen met de competitie: er zijn laagdrempelige teams, maar ook sterke triatleten in hogere divisies
  • Een enorme hoeveelheid aan verdere activiteiten; zoals een trainingsweekend, UTtriathlon met overnachting, themafeesten en de dinsdagavondborrel!

De triathlonsport is interessant voor ervaren sporters die wat meer uitdaging zoeken, maar ook beginners kunnen goed bij Trion terecht. We hebben een breed scala aan sporters, van recreatief tot fanatiek, dus je past er altijd wel ergens tussen.

Vind je het toch nog teveel van het goede? Je kunt er ook voor kiezen om niet met alle sporten te beginnen. Zo kan je het zo heftig maken als je zelf wilt!

Zie jij de triathlonsport wel zitten en wil je lid worden bij Trion? Je kan gerust een keer vrijblijvend meetrainen, stuur een mailtje naar nstvtrion@outlook.com en wij helpen je verder!

Om lid te worden heb je een sportkaart nodig van het RSC.
Daarnaast is de eenmalige contributie in 2017-2018:
– voor studenten €32,50-
– voor niet-studenten €55,-.
Graag tot ziens in het zwembad, op de fiets of bij de looptraining!

 

Ervaringen van huidige leden!

Sandra Jenniskens
Aan het begin van mijn studententijd twijfelde ik over een nieuwe uitdaging: roeien of triatlon. Na vier jaar roeien was mijn nieuwsgierigheid naar triatlon alleen maar groter geworden en dus werd ik lid bij Trion! Elke training bepaal ik zelf in welke mate ik mezelf wil uitdagen, met de daarbij passende support en technische tips van de trainers. Door de gevarieerde groep vind ik altijd wel een maatje om mee te sparren, gezellig te kletsen, te borrelen en te inspireren om hoger gelegen doelen te behalen. Trion is absoluut een plek waar je letterlijk en figuurlijk eens een keer “wat anders” kan doen!