Ben je ook geinteresseerd in een mooie nieuwe uitdaging. Staat een triathlon ook als doel op jouw planning? Of vindt je het gewoon leuk om met een groepje met sporten bezig te zijn. Trion is the place to be! 🙂 

Trion is de Nijmeegse Studenten Triathlon Vereniging. We hebben leden die voor het eerst komen zwemmen en ook leden die in de top van hun discipline mee kunnen. Van recreatief tot fanatiek!

Voordelen van lid worden bij Trion:

 • 4 trainingen per week op verschillende niveaus en onder professionele begeleiding. (2x zwemtraining, 1x fietstraining en 1x loopscholing), 
 • Meerdere door ons zelf georganiseerd wedstrijden. (Trion Triathlon en de Zwemloop)
 • Meedoen aan de triathloncompetitie op je eigen niveau. Van Eredivisie tot de lagere divisies.
 • Toffe evenementen en activiteiten zoals Trainingsweekenden, UT Triathlon, Sponsorentocht,  borrelen elke 3de dinsdag van de maand! En veel meer!
 • De enorme gezelligheid natuurlijk 🙂

Ik wil wel lid worden!

Om lid te worden van Trion heb je een sportkaart nodig van het RSC.
Daarnaast bedraagt de jaarlijkse contributie in 2019-2020:

 • voor studenten € 32,50
 • voor niet-studenten* (alumni x+1,2,3) € 55,-

*Om als niet-student lid te kunnen worden van Trion moet je voldoen aan de RSC Alumni regeling. Zie de onderstaande tabbladen voor meer informatie.

Wil jij de uitdaging aan en zie je lid worden van Trion wel zitten? Klik dan op de onderstaande link en vul het formulier in.

Aanvraag lidmaatschap

We zullen zo spoedig mogelijk op je aanvraag reageren. Graag tot ziens in het zwembad, op de fiets of bij de looptraining!

Voor studenten: € 32,50

Als student bij de Radboud Universiteit (RU) of de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) kan je lid worden van NSTV Trion.

Voor niet-studenten: € 55,-

Als alumni van de Radboud Universiteit (RU) of de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) kan je lid worden van NSTV Trion. Echter moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

 1. In het bezit zijn van een sportkaart van het RSC
 2. Voldoen aan de Alumnivoorwaarden van het RSC
  • Alumni x+1:
   Alumni die minder dan een jaar geleden zijn afgestudeerd aan de Radboud Universiteit of aan de HAN Arnhem/Nijmegen (x+1 regeling) komen in aanmerking voor een studentensportabonnement.
  • Alumni x+2 of x+3:
   Alumni die meer dan een jaar, maar minder dan drie jaar geleden zijn afgestudeerd (x+2 regeling en x+3 regeling) komen ook in aanmerking voor een studentensportabonnement

Val je niet onder de categorie Student of Niet-Student (Alumni) dan kan je helaas geen lid worden van NSTV Trion.

We waarderen je interesse zeer, maar we zijn een nu eenmaal een studentensportvereniging. We verwijzen je graag door naar een van de vele triathlonverenigingen uit de omgeving.

Ervaring van huidige leden!

Sandra Jenniskens
Aan het begin van mijn studententijd twijfelde ik over een nieuwe uitdaging: roeien of triatlon. Na vier jaar roeien was mijn nieuwsgierigheid naar triatlon alleen maar groter geworden en dus werd ik lid bij Trion! Elke training bepaal ik zelf in welke mate ik mezelf wil uitdagen, met de daarbij passende support en technische tips van de trainers. Door de gevarieerde groep vind ik altijd wel een maatje om mee te sparren, gezellig te kletsen, te borrelen en te inspireren om hoger gelegen doelen te behalen. Trion is absoluut een plek waar je letterlijk en figuurlijk eens een keer “wat anders” kan doen!

Ik wil wel meetrainen!

Twijfel je nog? Je bent van harte welkom om vrijblijvend twee weken op proef mee te trainen! Vul dan het onderstaande contactformulier in of stuur een mailtje naar nstvtrion@outlook.com