Elk jaar  vindt er een paar weken na de start van het collegejaar de Trion triathlon plaats in en rondom de bizonbaaij! Telkens weer vliegen de trionauten in een topsnelheid voorbij!

Deelname is GRATIS! Wel is er een mogelijkheid om een kleine eigen bijdrage te doen op de dag zelf, door een naar eigen gekozen bedrag in ons spaarvarken te doen.

De editie van 2019 is op 21 september om 10:30!

Schrijf je HIER in.

Wie kan hier aan meedoen? IEDEREEN! Of je nu al triathlons hebt volbracht of nog ontgroend moet worden: iedereen is welkom. Je kan individueel meedoen of als duo/trio. De ideale triathlon om voor het eerste eentje af te leggen, maar ook een mooie afsluiter van het triathlonseizoen.

Waar vindt het plaats? We zwemmen in de bizonbaai in de Ooijpolder. Hier is ook het parc ferme, en het looprondje om de baai heen. Zie onderaan de pagina voor het parcours. Google maps

Welke afstanden mag je afleggen?
Zwemmen: 600 meter
Fietsen: 20 kilometer
Lopen: 6 kilometer
Klik hier voor een kaartje van het parcours Trion Triathlon

Deelnemen of kijken?
Het terras van Oortjeshekken en de dijk rondom het start/finishgebied zijn niet bedoeld om te parkeren. Vlak voor Oortjeshekken is een weiland waar je voor maar €2,- je auto de hele dag kan stallen.

Nog inspiratie nodig? Zie het onderstaande filmpje van de Trion Triathlon 2014!

TRI BEFORE YOU DIE