Trion Bikkel Bokaal

In 2008 is binnen onze vereniging een traditie ontstaan: de NSTV Trion Bikkel Bokaal. Afgekort: TBB. Zoals je wellicht weet heeft Luuk van den Boogaard de eerste editie op zijn naam weten te schrijven. De tweede editie werd gewonnen door Elisabeth Latour en Rebecca Cornelisse. De wisselbokaal stond het hele seizoen (afwisselend) bij hen thuis op de schouw. Het afgelopen jaar werd het Tobias Heycke!

Om het gedachtegoed van de TBB nog even op te frissen of – voor de nieuwelingen in onze vereniging – uit te leggen, volgt hieronder een toelichting op het principe. Let op: in sommige opzichten is de TBB licht gewijzigd ten opzichte van de voorgaande edities. Deze editie wordt daarmee nóg uitdagender, nóg sprankelender en nóg spannender!

Het gedachtegoed TBB

Wat is het idee? We organiseren gedurende het gehele seizoen diverse trainings- en wedstrijdactiviteiten. Ze vinden plaats op de reguliere trainings-tijdstippen, zoals je van ons gewend bent. Bovendien staat een aantal wedstrijden op de TBB-kalender die niet door onszelf worden georganiseerd, maar die wel mooie momenten zijn waar we als club gezamenlijk naar toe trainen.

Manus Nieuwjaarsloop  (5 pt.)

Met een subtiele knipoog verwijzen wij naar de titel van ons clubblad voor de hardlooptocht in de donkere dagen voor kerstmis. De Manus kerstloop is een hardlooptocht met diverse survivalelementen en hindernissen. Trek zeker niet je zondagse pak aan!

Pannenkoekenfietstocht (5 pt.)

De pannenkoekenfietstocht bestaat uit twee varianten: een lange en iets kortere fietstocht die in april wordt verreden. Traditioneel gaat de route over de Posbank op de Veluwe. Aansluitend worden er pannenkoeken gegeten in een Nijmeegse pannenkoekenrestaurant.

Daans Duik Dip (5 pt.)

De traditionele eerste zwemtraining in open water. Buiten dus!

Zwemloop (5 pt.)

De zwemloop bestaat uit twee onderdelen: zwemmen en hardlopen. En ook in die volgorde. Je begint met 300 meter zwemmen in het vertrouwde zwembad Nijmegen-Oost. Vandaar uit is een parcours van een kilometer uitgezet wat je drie keer volbrengt. In totaal loop je dus 3 kilometer hard.

Triathlons (10/15 pt.)

De volgende triathlons doen dit jaar mee aan de TBB:

– Team triathlon Enschede (10 pt.)

– Gendt (10 pt.)

– Didam (10 pt.)

– Veenendaal (10 pt.)

– Trion Triathlon (15 pt.)

Triathlon naar keuze (10 pt.)

Net als vorig jaar kun je een triathlon naar keuze opgeven voor de TBB. Dus doe je mee aan een andere triathlon dan het lijstje hiervoor? Meld hem aan voor de TBB en je ontvangt punten!

Totaal aantal punten

In totaal kun je voor de TBB 90 punten verdienen. De Trionner die aan het einde van het seizoen de meeste punten heeft verdiend, neemt de wisselbokaal mee naar huis!

Tot slot…

Het moge duidelijk zijn dat er voor elk wat wils tussen zit. Wij hopen op een spannende competitie. Succes allemaal!

Mocht je nog vragen hebben over wat dan ook op trainingsgebied? Schroom niet om naar een van de trainers toe te stappen. Zij zijn bijzonder welwillend om je te helpen!

Bikkel ze!