Om het overzichtelijk te houden, hier onze huidige sponsordeals en het voordeel voor ons overzichtelijk bij elkaar.

Powerbar & Peptiplus: 50 procent korting op alle sportvoeding. 4 keer per jaar kunnen we als Trion zijnde een bestelling plaatsen waarbij we 50 procent korting krijgen op alle sportvoeding van Powerbar en Peptiplus. Eerst volgende bestel ronde is begin september. Het bestel formulier krijg je per mail toegestuurd en daarop staan nieuwe producten van PowerBar!

Runners Company Nijmegen (voorheen Runnersworld Nijmegen): 20 procent korting op sportschoenen. Na een schoonheidsfoutje is het voltallige personeel nu ingelicht dat Trion leden 20 procent korting krijgen op sportschoenen. Let op, Runners Company heeft een ledenlijst van Trion die 1 keer per maand ge-update wordt. Ben je minder dan een maand lid mail dan even voor de zekerheid de sponsor cie (hiddebekhuis@hotmail.com) om er zeker van te zijn dat jouw naam op de lijst staat.

Bongers Twee Wielers Bemmel: 10 procent korting op materiaal en 10 procent korting op uur loon. Dit is de voorlopige deal, die nog uitgebreid gaat worden. Maar wil je je fiets al goedkoop en snel gerepareerd en/of nagekeken hebben dan kun je bij Bongers met korting te recht.
Ook voor mensen die een nieuwe fiets zoeken proberen we bij Bongers scherpe deals te maken, zoek je een nieuwe fiets geef dan aan de sponsor cie (hiddebekhuis@hotmail.com) de volgende gegevens door: maat, prijs klasse, nieuw of tweede hands, wil je een opzetstuurtje, wil je klikpedalen en heb je nog fietsschoenen nodig. Wij vragen dan een offerte aan en dan kun je beslissen of je dat wat vind.

Is dat alles. Ja eigenlijk is dit alles waar we als Trion nog dagelijks voordeel van kunnen halen. In de – nabije – toekomst proberen we de Trion kleding goedkoper te maken en is het wellicht mogelijk om tijdrit wielen met korting aan te schaffen. Wordt dus vervolgd.

Join the Forum discussion on this post

Category
Tags

Comments are closed