Beste Trion-ers,

met de introductie voor de deur zit de vakantie er dan toch echt bijna op. Of te wel, er kan eindelijk weer volle bak getraind worden! 😉

Dit seizoen veranderen de trainingstijden iets.De looptraining begint op maandag namelijk een uur later, namelijk om 20 uur. We vertrekken wel weer gewoon vanaf het sportcentrum, maar met een andere trainer. De zwemtraining blijft gewoon op donderdag van 20 tot 21 uur in Zwembad Oost. (Informatie over extra trainingsmogelijkheden bij de Waalstroom, zie hier, tegen gereduceerd tarief volgt zo snel mogelijk). Tot slot de fietstraining, deze is het eerste deel van het jaar zoals gewend op zaterdag van 10 tot 12, vertrek vanaf het sportcentrum. Wellicht dat er na de winterstop (gepland van 5 november tot 25 februari) hier verandering inkomt, maar dat wordt ruim van te voren aangekondigd.

Naast de begeleide trainingen gaan we dit jaar voor elk onderdeel ook een tweede training in de week aanbieden. Dit is een training op papier die je zelf kunt doen (dus zonder de trainers) maar wel in een groep kunt afwerken (gebruik het trainingsforum voor het maken van, de ultieme, trainingsdate). Deze trainingen komen zo snel mogelijk op de site te staan. Voor de extra zwemtraining verwijzen we naar de trainingen bij de Waalstroom, want goedkoper en beter kun je namelijk niet krijgen.

Blijft de vraag over wanneer begint het nu allemaal. A.s. donderdag 18 augustus hebben we alweer van 20 tot 21 uur zwemwater in Zwembad Oost, Roeland is officieel dan nog met vakantie, maar er kan al wel gezwommen worden. De looptrainingen beginnen maandag 29 augustus weer, en de fietstrainingen beginnen 10 september weer (3 september is namelijk de Trion triathlon).

Tot op een van de trainingen!

Namens de trainers cie,

Hidde

Join the Forum discussion on this post

Category
Tags

Comments are closed