Bericht van Hellas Triathlon:

Hopelijk maak je een goede start met het nieuwe jaar! Hellas Triathlon heeft er zin in want naast de jaarlijkse RBT is er nu ook een wintertriathlon, een speciale want deze is 'X': off-road hardlopen, single track mountainbiken en op natuurijs schaatsen. Dat laatste is de catch … dat kan natuurlijk alleen als het vriest en op die plaatsen waar genoeg ijs ligt. We gaan ervan uit dat het er in 2012 van gaat komen en dat het niet al te ver van Utrecht plaatsvindt (een voorkeur parcours is al geselecteerd maar nog geheim). Meer informatie en inschrijving via http://crosslofischa.jimdo.com. Iedereen die ons volgt op Twitter en/of heeft ingeschreven krijgt zo'n 5 dagen van te voren te horen waar en wanneer de start is.

Om het een succes te maken en alle geïnteresseerden een kans te bieden mee te doen, willen we je de volgende vraag stellen:

1) Zou je ons op Twitter willen volgen? https://twitter.com/#!/Crosslofischa Zodra de datum van het evenement dan bekend is kun je dit aan je volgers (aannemende met name triathleten) re-tweeten.

Category
Tags

Comments are closed