Met Molenhoeks Makkie en de Maldense Bosloop als opwarmertjes, gaat het aanstaande zondag 18 november voor veel Trion'ers echt gebeuren: de Zevenheuvelenloop! De herfstklassieker! Een Trion traditie! Onze thuiswedstrijd!

Om op deze D-Day extra goed voor de dag te komen, is er opnieuw een Trion meetingpoint ingericht: huize Schamp – Bekhuis, St. Stephanusstraat 171 (ca. 800 meter van de start). Een plek waar je je spullen veilig kunt achterlaten, waar een laatste drankje voor je klaarstaat, waar je je laatste (zenuw)plasjes kunt doen, enz. Vanaf 11:30 uur staat de deur wagenwijd voor je open!

Nadat iedereen een mooie prestatie heeft neergezet (daar gaan we gemakshalve van uit), hebben we om 20:00 uur een tafel gereserveerd in Camelot. Zodat we onder het genot van een drankje de Zevenheuvelenloop gezamenlijk kunnen herbeleven. Een gezellig einde van een mooie dag!

Wees dus (ook als supporter) vanaf 11:30 uur welkom op de St. Stephanusstraat 171, om vervolgens na de wedstrijd vanaf 20:00 uur aan te schuiven voor een drankje in Camelot! Op naar een overgetelijke Zevenheuvelenloop!

Tags

Comments are closed