Beste Trion-ers,

Zoals jullie wellicht al uit het ontwerp van de nieuwe Tion trisuit konden opmaken heeft Trion een nieuwe hoofdsponsor: RunnersWorld Nijmegen, de grootste RunnersWorld van Nederland!

RunnersWorld Nijmegen is meer dan alleen een hardloopwinkel, je kunt er ook terecht voor fietsreparaties en triathlon gear. Niet zo gek als je bedenkt dat John Aalbers, de eigenaar, zowel nationaal als internationaal een meer dan succesvol du- en triathleet is. Daarnaast werken Pieter Aben, Nederlands kampioen tijdrijden, en Guus Janssen, (voormalig) topatleet en triathleet in wording, ook bij RunnersWorld Nijmegen wat dus garant staat voor service en kwaliteit.

Onderstaand vind je alle details van deze sponsor deal en wat je er als Trion-er aan hebt. Maar van belang is dat je a.s. woensdag 17 april om 18:15 blokt in je agenda. Dan is namelijk de officiële introductie van RunnersWorld Nijmegen als sponsor. Vlak voor de fietstraining stelt het team zich aan ons voor, is er een rondleiding en krijgt iedereen die aanwezig is een gratis functioneel loop shirt!

Maar wat heb je nu als Trion-er aan de deal.

–          10% korting op alle aankopen in de winkel.

–          Materiaal wat nodig is voor fietsreparaties (denk aan derailleur, ketting, stuurlint, etc.) betaal je slechts de inkoopprijs + btw voor.

–          Kleine fietsreparaties (die gedaan kunnen worden binnen een uur) zijn gratis, reparaties die langer duren zijn de reparatie kosten gereduceerd tot 30 euro per uur. Vooraf krijg je te horen hoe lang je reparatie ongeveer gaat duren. Ook op maandag kun je je fiets bij RunnersWorld laten repareren. Meer dan ideaal dus

–          Extra voordelige Trion kleding (RunnersWorld Nijmegen betaald namelijk de btw voor ons op de fietskleding en er komt ook nog meer dan voordelige Trion loopkleding aan).

–          Gratis deelname aan de Bruggenloop in Nijmegen, dit jaar vindt deze plaats op 12 september, check http://www.nijmegenbruggenloop.nl/.

–          Korting op een healthcheck bij Seneca.

Sponsoring is vanzelfsprekend niet eenzijdig ontvangen maar ook iets terug doen. Trion moet RunnersWorld Nijmegen op een positieve manier uitdragen. Dus als je een wedstrijd doet, start dan in je pak of shirt waar RunnersWorld Nijmegen op staat.  Immers voor wat hoort wat.

Tot slot, waar vind je RunnersWorld Nijmegen, in het voormalig gebouw van Van der Stad achter de Lux, Klein Marienburg 3.

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben, schroom ze niet te stellen. En vergeet niet woensdag 17 april 18:15 voor een gratis functioneel loop shirt.

Grtzzz

Hidde

Category
Tags

Comments are closed