De afgelopen weken is achter de schermen hard gewerkt om een nieuwe fietstrainer voor Trion te vinden. Menno gaf aan dat hij de training niet meer kan verzorgen met zijn drukke baan en gezinsleven. Daarom heeft het bestuur – in samenwerking met de andere trainers – hard gezocht naar vervanging. Dat is op dit moment helaas nog niet gelukt. Daarom komt er vanaf donderdag een tussenoplossing.

De ‘beginners’ onder ons zijn van harte welkom om aan te sluiten bij de Tricursus. Hidde verzorgt op donderdag om half zeven vanuit het RSC de fietstraining voor hen. Het niveau is duidelijk op beginnende fietsers gericht, dus iedereen is welkom!

Voor de wat ervarener fietsers onder ons, wordt gewerkt met een andere oplossing. Vanuit Trion wordt op dit moment gewerkt aan een trainingsschema voor het fietsen. Dat schema komt op de site te staan. We roepen jullie allemaal op om gezellig op donderdag samen te komen trainen; ook om half zeven vertrek vanaf het RSC. Het schema is dan leidend qua trainingsinvulling. Zo kunnen we wel gezellig samen trainen, en elkaar motiveren op de moeilijkere momenten.

Tot slot nog wel een oproep: Ben jij of ken jij die geschikte fietstrainer voor Trion? Neem dan contact op met een van de bestuursleden. Henk coördineert vanuit het bestuur de trainingen, dus het best kan je hem aanspreken tijdens een van de trainingen. Je mag ook mailen op trion@student.ru.nl als je iemand weet / een suggestie hebt. Het zou fijn zijn als we in de loop van het jaar alsnog met een vaste fietstrainer kunnen gaan werken. Hopelijk tot ziens op de eerstvolgende training op donderdag!

Category
Tags

Comments are closed