Dat was hem! Gisteren deden maarliefst 8 Trion teams mee aan de Triathlon op de campus van de Universiteit Twente. Het was een prachtige dag, de zon scheen, gezelligheid alom!
Bij de heren deden 4 teams mee aan de recreantenwedstrijd. De oudgedienden van Trion (de OGNIPODO’s) werden 5e. Zo lieten zij zien dat oude vossen hun streken niet verleren. De Stervende Zwanen lieten met een 8e plek zien dat zij nog springlevend zijn. De Zwetende Zebra’s lieten met een 19e plek zien dat er ook met hen rekening moet worden gehouden. De Trionauten hadden in de ochtendserie belangrijke tijd verloren doordat de NS een teamgenoot liet stranden. Gelukkig konden de heren in de middag wel met zijn vieren starten en tijd goedmaken waardoor ze nog een keurige 23e plek konden veroveren!
Bij de dames had Trion 3 recreantenteams. De Kreunende Koala’s en de Hijgende Hazen maakten er een spannende Trionstrijd van door op de 5e en 6e plek te eindigen, met nog geen minuut verschil onderling! De Gierende Gazelles deden het met een 16e plek ook niet onverdienstelijk! Ons divisieteam van de dames (waar het natuurlijk allemaal om draait) had een dag met hoogte- en dieptepunten. ’s Ochtends nog een teamgenoot gewisseld vanwege een blessure (hulde voor Dorien voor het invallen). Twee voorwielen laten staan in Nijmegen, waarna de stress toesloeg. Gelukkig konden we wielen lenen en hebben de dames alle vier een supergoede wedstrijd kunnen doen. Het resultaat was er ook naar met een prachtig fantastische 4e plaats! GO TRION!!
Tot slot: niet alleen de sportieve resultaten tellen, ook de gezelligheid. Bij ieder Trionteam dat in het water lag, op zijn trappers beukte of zijn schoenzolen deed roken, kregen we luide aanmoedigingen te horen van de hele vereniging. Dat maakt Trion de gezelligste club bij de UT. Zo zie je maar, zonder plezier geen resultaat. Bedankt voor deze prachtige dag allemaal, volgend jaar weer!

Category
Tags

Comments are closed