Afgelopen weekend was het druk in Weert. De Limburgse plaats was namelijk van vrijdag tot en met zondag het strijdtoneel van verschillende triathlons. Op zaterdag waren de eerste Trionners actief. Vroeg in de ochtend startte Machiel voor ons op de 1/4e afstand. Hij had het niet makkelijk met het weer en bovendien had hij te maken met krampen tijdens het lopen. Toch haalde hij met een 34e geen onverdienstelijke uitslag.

Weert1

’s Middags was het de beurt aan het divisieteam van de mannen. In de 2e divisie verdedigden zij de kleuren van Trion. Voor de start regende het, en was het koud ook, maar de heren hadden gelukkig hun wetsuits al aan. Later klaarde het weer op, en zag het publiek een mooie strijd.

11391158_10206920607716628_5495526774393339176_n

 

Sep was de beste Trionner en haalde vooral dankzij zijn scherpe fietstijd een 36e plek. Taco zwom fenomenaal en wist daarna zijn verlies bij het fietsen en lopen supergoed te beperken. Hij werd 48e. Henk startte voor het eerst op de sprintafstand individueel en moest erg wennen, maar wist toch nog een 52e plek te behalen. Jochems wetsuit bleek niet helemaal goed te zitten, waardoor hij als voorlaatste het water uitklom. Zijn strijdlust was hij echter niet verloren, want hij streed dapper door en eindigde als 73e.

Weert3Later in de middag startten Marco en Niels nog in de recreantenserie. Zij hadden het weer wel weer flink tegen zitten; het was nogal een wisselvallige dag. Ze eindigden op mooie 52e (Marco) en 38e (Niels) plaats.

Op zondag waren de wedstrijden in de eredivisie, waar Trion als team niet aan meedoet. Er waren echter twee Trionners die wel aan de NK’s meededen. Lucie deed dat ’s ochtends bij de dames. Zij werd verdienstelijk 30e. Bram deed het erg goed en werd tussen de grote kanonnen door 47e. Trionglorie op zondag! Het was een erg mooi weekend in Weert, ondanks het wisselvallige weer. Mooi prestaties, leuke mensen (vooral ook de altijd enthousiaste Trionsupporters!) en strakke organisatie.

Weert2

Tags

Comments are closed