Het nieuwe collegejaar komt er weer aan! Afscheid nemen van de vakantie kan moeilijk zijn, net zoals van de vakantie-kilootjes die er stiekem aangekropen zijn. Maar wij hebben daarvoor een oplossing, namelijk: September Meetrain-maand! 

Wederom heeft Trion dit jaar september meetrain-maand! De perfecte gelegenheid om vrijblijvend en gratis de sfeer te proeven bij Trion en van de triathlonwereld. Je kan namelijk bij elke training aansluiten.
Daarnaast hebben we 22 september de welbefaamde Trion-triathlon in de Bisonbaaij. Kleinschalig dus een perfecte optie om wat eerste triathlon-ervaring op te doen.

Nu hoor ik je denken: Hoe geef ik me zo snel mogelijk op?!
Door simpelweg een mailtje te sturen naar trion@student.ru.nl 🙂

Voor trainingstijden en locaties klik hierrr

We zien je graag verschijnen bij de trainingen!

Category
Tags

Comments are closed