Vrijdag 9 November reisde een hele delegatie trionauten naar het mooie groene Twente om daar een weekend te lopen, zwemmen en te fietsen!
We hadden een mooi boerderij-huis tot onze beschikking. Na aankomst werd met een groep-8 kamp gevoel de stapelbedden opgemaakt terwijl de  verschillende soorten stamppotten al op het vuur stonden. Het stamppot buffet werd goed ontvangen, dat bleek hoe weinig er nog over was en hoe stampvol onze buiken zaten. Maar wie dacht dat hij na het eten gelijk naar bed kon had het mis. Een circuittraining van Ellen stond op de planning, waar dat extra gewicht van al dat eten  alleen maar voor meer uitdaging zorgde.

Nadat iedereen lekker in het gras had zitten planken, kruiwagenen en rollen werden er nog wat spelletjes gedaan, wat gedronken thee tot aan bier. Waarna het tijd werd om supersoepel de stapelbedden te betreden.

Zaterdagochtend was het druilerig, zeg gerust het regende goed,  tijd voor een rondje fietsen dus! Superzinin.  De wielrenners konden kiezen uit 65 of 100 km, de MTB’ers konden een  blubberig en vooral technisch rondje door markeloo rijden.  Koud, blubberig maar vooral hongerig teruggekomen stonden gelukkig een stapel pannekoeken klaar.
De middag werd er gerelaxed op de massagetafel, een spreekuur fysio gehouden bij Ellen, of er werd een ommetje gemaakt door het nabijgelegen bos. Een paar reden nog een rondje MTB, helaas was het geen heel rondje geworden. Lekke banden hielden dat tegen.
S’avonds kwam Aad die als ware chefkok een machtig lekkere pasta in elkaar breide.
Zoals je ziet was eten een belangrijk thema dit weekend, een ander belangrijk thema waren de spelletjes die gespeeld werden. Zaterdag-avond werden dan ook teams gevormd waarna er strijd ontpopte tijdens het rollen van euromunten, zuigen aan een rietje en het rupsen. Geloof me, tijdens het doen van de spelletjes was dit alles volkomen logisch.

Zondagochtend was het tijd voor een looptraining, sommigen hadden de moddersmaak van het MTB’en te pakken en gingen in plaats van het lopen nog een rondje.
De lopers werden blij gemaakt met intervallen een heuvel op.

Daarna was het een kwestie van verassing: eten! Spullen pakken en op weg naar het zwembad in het centrum van markelo!
De zwemtraining sluitte het weekend mooi af, waarna de boel werd opgeruimd en iedereen voldaan en moe terug de auto’s in ging.
Behalve een paar gekken die ook nog terug fietste.

Category
Tags

Comments are closed