Nog twee nachtjes slapen (edit: nog maar nul!) en dan is het weer tijd voor onze jaarlijkse zwemloop! Op woensdagavond 29 mei a.s. wordt er in en om het Goffertbad gestreden om de winst op de korte en lange afstand. De voorinschrijving is inmiddels gesloten, maar op de avond zelf kun je je nog inschrijven. De kosten bedragen dan 7 euro, welk bedrag via een QR-code digitaal of eventueel contant (gepast!) kan worden betaald. Vanaf 19.15 uur is de inschrijfbalie bij het Goffertbad geopend. Er is prachtig weer voorspeld en extra leuk: er zijn twee medewerkers van onze sponsor De Fysioo aanwezig, mét twee behandelbanken. Voor een kort fysiotherapeutisch advies kun je bij hen terecht. En die behandelbanken staan er natuurlijk niet voor de sier 😉 Verder worden er diverse Trion gadgets verkocht, zoals trekkoordtasjes, badmutsen en bidons.

Wij hebben er zin in en zien jullie hopelijk aanstaande woensdag bij de Trion Zwemloop!

Ps. Meer info onder het kopje ‘Wedstrijden’ > Zwemloop

Hier kom je de wisselzone inrennen na het zwemmen!

Category
Tags

Comments are closed