***UPDATE*** Op veler verzoek, de foto’s vind je hier. Foto laten verwijderen? Mail fotonummer(s) naar nstvtrion@outlook.com.

De zwemloop zit er weer op! Met weer een lekker stukkie zwemmen én met een alternatief hardloopparcours. Dat heeft de organisatie op de ochtend van de zwemloop nog moeten bedenken en uitmeten, want vanwege een festival dit weekend was het grootste deel van het Goffertpark niet bereikbaar. En dus ook het oorsponkelijke rondje niet. Daarom mocht iedereen deze editie rondjes rennen om de kinderboerderij en kon er gezwaaid worden naar de herten, geiten en andere vrolijke beestjes. Er is met veel enthousiasme gereageerd op dit alternatieve parcours. Wie weet houden we ‘m er volgend jaar wel in!

Ook nieuw dit jaar was het tijdregistratiesysteem. Voorgaande jaren nog met de welbekende MyLaps-chip om de enkel, nu een chip met tie-wrap aan je hardloopschoen. Het heeft gewerkt, want we hebben de uitslagen! Die zijn hier terug te vinden:

https://www.hardloopuitslagen.nl/?wedstrijd&show=492&rel#tab3default

Op de korte afstand behaalde onze eigen Laura een mooie derde plek achter de zusjes Oudeman; Puck werd tweede en Maud werd eerste! Bij de heren ging Kai van den Brink er met de winst vandoor en liet Timo Feenstra (die tweede werd) en Mick Schüssel (die derde werd) achter zich. Het snelste duo op de korte afstand was “De Kokkies”.

Ook op de lange afstand was het spannend en was na het zwemmen de vraag: wie zien we het snelst weer terug? In de startserie bij de dames werden tegelijkertijd de duo’s weggeschoten en die deden goede zaken! Het duo “Als een haas in het water” finishte als eerste in de serie en was daarmee het snelste duo op de lange afstand. Van de dames kwam vervolgens Chantal Berga als eerste over de finish, gevolgd door Anne Stellaard en onze eigen Geke. Bij de heren finishte Bram ruim als eerste, werd Sjoerd Veltman tweede en Bart Alberts derde.

Overigens, ook als je niet in de prijzen bent gevallen mag je trots zijn op je prestatie! Hopelijk heeft iedereen genoten. Wij kijken in ieder geval terug op een zeer geslaagde zwemloop en willen nogmaals iedereen bedanken die zich heeft ingezet om deze avond tot een succes te maken. Tot volgend jaar!

Ps. Vermiste voorwerpen, vragen of opmerkingen? Mail naar nstvtrion@outlook.com.

Category
Tags

Comments are closed