Dit weekend stond voor de eerste divisie de sprinttriathlon in Holten op het programma (zaterdag) en voor de tweede divisie de sprinttriathlon in Nuenen (zondag). Dat ze in Holten wel gewend zijn aan beetje warmte wil niet zeggen dat wíj dat ook zijn! Op een bloedhete zaterdagmiddag maakten, vanwege een aantal blessures, enkele dames hun debuut in de eerste divisie. Het was warm en zwaar, toch knap gedaan dames! Helaas was Holten iets te ver weg voor supporters om op de fiets te komen maar op zondag in Nuenen waren er wat toeschouwers om de dames en heren van de tweede divisie naar de finish te schreeuwen. Zoals het goede medi-ja-nin-ja’s betaamt is er ook beeldmateriaal van die wedstrijden.

De heren eindigden op een knappe zesde plek!
Swim bike run…repeat:

Zwemmen-wissel-fietsen-wissel-lopen-finish: check! Ook op zondag was het nog erg warm en het viel toch wel heel erg tegen toen bleek dat er nóg een rondje gelopen moest worden. Totaal zwemmen 750 m, fietsen 23 km en lopen 6 km, netjes hoor dames!

Verder stonden er ook Trionauten aan de start in Wijchen, in Gendt, in Nuenen op de kwart en in Amsterdam en Kaiserswinkl-Walchsee op de halve! Al met al een sportief weekend dus weer.

Category
Tags

Comments are closed