Deze week vinden de laatste trainingen vóór de zomervakantie plaats. Afgelopen maandag werd in verband met de hitte een alternatieve looptraining bij de Lentse Plas georganiseerd. Na een rondje inlopen om de plas volgde een loopscholing in het zand en daarna mochten we het water in: we gingen strandstarts oefenen! Met een duw hier en een trek aan de schouder daar werd in het water flink gespetterd.

Door een probleem met de chloorinstallatie in het Erica Terpstrabad ging de laatste zwemtraining op dinsdagavond helaas niet door. Een aantal fanatiekelingen verzamelde (weer) bij de Lentse Plas, het was immers geen straf om buiten te kunnen zwemmen.

Vanavond is de voorlopig laatste fietstraining. Gelukkig wordt er geen onweer voorspeld, maar begint de zon juist langzaamaan te schijnen. Dat wordt genieten! En vrijdag tot slot is de voorlopig laatste zwemtraining in Zwembad West.

De reguliere zwem- en fietstrainingen liggen dus tijdens de zomer stil. De looptraining zal bij voldoende animo wél doorgaan, mits Marleen en/of Hidde beschikbaar is. Houd daarvoor de app in de gaten!

Category
Tags

Comments are closed