Van 28 juni tot 7 juli was het te doen in Roemenië: daar vonden de Târgu Mures ETU Multisport European Championships plaats. Met onder andere een Dracula night swim en Dracula night run, hoe kan het ook anders in Transsylvanië. Op de slotdag, 7 juli, werd het EK middle distance gehouden en Gerda deed mee! Naast de elite, age groupers (Gerda!) en paratriatleten gingen ook de aquabikers in startwaves aan de bak op zondagochtend. Na een ronde van 1.9 km zwemmen in Bezid Lake wachtte een pittig fietsparcours van 83 km met veel klim- en schakelwerk. Voor de aquabikers zat het er toen al op, de triatleten mochten uiteraard nog even door, op een 20 km heen en weer hardloopparcours dat vooral erg warm was. De titel is wel een beetje een spoiler want ja, Gerda werd in Roemenië dus Europees kampioene in haar age group! Van harte gefeliciteerd Gerda, we zijn ontzettend trots op je!

Category
Tags

Comments are closed