Het nieuwe jaar is weer begonnen en daarmee komt ook de start van een nieuw triathlonseizoen weer in zicht! Over iets meer dan drie maanden staan we met de dames en heren van de 2e en 3e divisie aan de start in Arnhem! Op Tweede Paasdag, maandag 13 april, trappen zij af met een teamwedstrijd. Ja, je leest het goed: ook triathlons kunnen in teamverband worden afgelegd! In teams van 4 personen leg je het parcours af, waarbij tactische keuzes worden gemaakt qua opstelling en formatie. Ook kun je elkaar af en toe letterlijk een handje helpen tijdens het hardlooponderdeel. De tijd van het teamlid dat als derde over de finish komt, is de eindtijd voor het team. Voor wie niet staat opgesteld in Arnhem: er is ook een recreantenserie, dus stel je eigen team samen en doe ook mee! Of kom de divisieteams gezellig aanmoedigen. Nog geen lid van Trion en ben je benieuwd of triathlon iets voor jou is? Train dan eens vrijblijvend twee weken mee tijdens de hardlooptraining op maandag en/of de zwemtraining op dinsdag! Mail het bestuur via nstvtrion@outlook.com en wie weet tot ziens!

Category
Tags

Comments are closed