In de week van 25-31 mei organiseerde de NSSR een Online Crazy 88. Trion deed – fanatiek als wij zijn – met twee teams mee: Trion’s Famous Five en Trion’s Fantastic Five. We moesten in die week zoveel mogelijk sportieve, creatieve en andere gekke opdrachten uitvoeren. Hoe meer mensen uit je team de opdracht volbrachten, hoe meer punten je team daarmee verzamelde. Denk aan de Bring Sally Up-challenge, het zingen van je verenigingslied (welk verenigingslied..?), zelf een mondkapje maken, kopje onder in buitenwater (waar wij als doorgewinterde triatleten natuurlijk geen enkele moeite mee hadden) maar ook dingen als het maken van een lipdub, een ‘the floor is lava’-route door je kamer afleggen etc. etc. Uiteraard moest dit alles met de camera worden vastgelegd.

Waar de Fantastic Five voor kwaliteit gingen, kwam Aldwin (onze scheidsrechter van de NSSR) er al snel achter dat de Famous Five voor kwantiteit gingen! Geke heeft hem bedolven onder niet minder dan 301 foto’s en filmpjes!! Nadat de punten van de 17 deelnemende teams waren geteld kwamen de enige echte Trion’s Famous Five dan ook als glorieuze winnaars uit de bus! Nogmaals van harte gefeliciteerd en @NSSR: heel hartelijk bedankt voor de organisatie!

Category
Tags

Comments are closed