De zwemloop zit er weer op! Met een lekker stuk zwemmen in het 50-meter Goffertbad, een leuk hardloopparcours door het Goffertpark en leuk publiek langs de kant! Deelnemers deden als individu of als duo mee aan de korte afstand (300 m zwemmen + 3 km hardlopen) of de lange afstand (600 m zwemmen + 6 km hardlopen). De uitslagen en finishfoto’s zijn hier te vinden:

Bij de korte afstand (eindigde Gitte Defoort op de eerste plek (en tevens op de derde plek in het overall klassement!), Anna Camps op de tweede plek en Jean Ormiston werd derde. Bij de heren gingen de eerste, tweede en derde plek naar Tom de Wilt, Luuk Wijering en Paul van den Berg.

Ook op de lange afstand werden er mooie resultaten behaald! Hier werd Marleen Meij eerste, Pamela Raaff tweede en Lotte Hagedoorn derde.Ook gingen er weer duo’s van start.

Ook bij de duo’s werd er flink gestreden om de eerste plek, heel leuk om te zien! Ook als je niet in de prijzen bent gevallen mag je trots zijn op je prestatie! Hopelijk heeft iedereen genoten. Wij kijken in ieder geval terug op een zeer geslaagde zwemloop en willen nogmaals iedereen bedanken die zich heeft ingezet om deze avond tot een succes te maken. Tot volgend jaar!

Tags

Comments are closed