Afgelopen weekend vertrok een hele groep Trionauten naar het mooie Markelo in Twente voor een weekend vol zwemmen, fietsen, hardlopen, spelletjes en gezelligheid. We verbleven in een mooie kampeerboerderij waar we de vrijdagavond begonnen met een flink bordje pasta ter voorbereiding op de zwemtraining van die avond. Eerst een half uur serieus trainen, gevolgd door een half uur estafettes met allerlei verschillende slagen (zoals omgekeerd borstcrawl). Zaterdagochtend was het tijd voor een rondje wielrennen of mountainbiken (inclusief taart en chocomel als je in de juiste groep reed ;)), en voor sommigen zelfs nog een duik! Na allemaal weer opgewarmd te zijn vertrokken we met z’n allen naar het bos, waar heel fanatiek levend stratego werd gespeeld. Zaterdagavond stonden er allerlei challenges, een muziekquiz en wie-ben-ik op het programma om in groepjes zoveel mogelijk punten te verzamelen. Zondagochtend sloten we het weekend sportief af met een leuke hardlooptraining van Geke!

Category
Tags

Comments are closed