Talent voor zwemmen, hardlopen of allebei (nog niet)..?  

Verleg je grenzen en meld je aan voor de Zwemloop van Nijmeegse Studenten Triathlon Vereniging Trion. Want dit sportevenement is een sportief feestje voor iedereen! 

NSTV Trion organiseert op woensdagavond 30 mei 2023 de Trion zwemloop. Voor dit jaarlijks terugkerende sportevenement kan iedereen zich inschrijven voor de korte afstand (300 meter zwemmen en 3 kilometer hardlopen) of de lange afstand (600 meter zwemmen en 6 kilometer hardlopen).  

Na aanmelding bij de ingang van het Goffertbad en het inrichten van de “wisselzone”- de plek waar zwembril en badmuts verwisseld worden naar hardloopschoenen – zal het startschot klinken en gaan de deelnemers van start in het Goffertbad. Onder aanmoediging van familie en vrienden langs de kant van het bad zwemt ieder op zijn eigen niveau de opgegeven afstand, haast zich vervolgens spoedig naar de wisselzone en begint aan het hardloopparcours door het Goffertpark. Het publiek verplaatst zich mee zodat het ook bij dit onderdeel het niet aan aanmoediging en sfeer zal ontbreken!  

Het deelnemersveld is heel divers, ervaring is namelijk niet vereist. De deelnemers streven individuele doelen na: de tijd van vorig jaar verbeteren, deelnemen aan en finishen bij een zwemloop of simpelweg genieten van de sfeer en het sporten. Naast individuele deelname is het ook mogelijk om in een duo deel te nemen. Hierbij zal de een het zwemonderdeel voor zijn rekening nemen en de ander het hardlooponderdeel. 

NSTV Trion zorgt voor snacks en drinken voor alle deelnemers en een prijsuitreiking na afloop. De inschrijving van dit toffe sportevenement is nu geopend! Aanmelden kan via deze link: Trion Zwemloop 2023.

Category
Tags

Comments are closed