Woensdag 31 mei 2023, een dag vol zon en temperaturen ruim boven de 20 graden. Een perfecte dag om lekker te gaan zwemmen en hardlopen. En waar kun je dat beter doen dan bij de enige echte Trion Zwemloop?

Gelopen werd er ook door alle deelnemers van de Avond4daagse, die dit jaar ook het Goffertpark hadden uitgekozen voor hun route… Gelukkig lukte het met wat passen en meten om de meute wandelende kinderen precies te ontlopen.

Wat volgde was een avond vol gezelligheid en puike sportieve prestaties van bekende én onbekende gezichten, jong en oud, ervaren en newbie. En dat alles meesterlijk aan elkaar gepraat door Adriaan, zoals alleen hij dat kan.

Namens de hele WedCie wil ik nogmaals alle deelnemers en vrijwilligers bedanken voor het mede mogelijk maken van wederom een fantastische zwemloop!

P.S. Heb je nu helemaal de smaak te pakken – of baal je juist dat je deze mooie wedstrijd hebt gemist? Zet het volgende dan meteen in de agenda: zaterdag 9 september – Trion Triathlon editie 2023 🙌

Pelle Hoek

Category
Tags

Comments are closed