Hoe kun je een nieuwe maand beter beginnen dan een 1/8e triatlon in een oud vestigingsstadje? De mannen van de vierde divisie mochten een week na de ‘woestijn van Wijchen’ laten zien wat ze waard zijn in de hoge golven van Hellevoetsluis.

Rieco, Ernst, David en Thom lagen al dan niet met wetsuit aan bij de start. Er werd begonnen met 750 meter zwemmen. Eerst een stukje de haven uit waarna er golven en terug-zwemmers getrotseerd moesten worden voordat er om de boei heen terug naar land gezwommen kon worden. 

Ernst kon als eerste van de mannen het vaste land bereiken en de fiets pakken om 3 rondjes met flink wat wind te fietsen. Na deze 3 rondjes werd er snel naar de loopschoenen gewisseld om het oude stadje te voet te gaan verkennen in 2 prachtige rondjes. Her en der lag er nog een oud kanon op de route en de tegenstanders waren het kanonnenvoer voor de ontketende Trionnauten. Thom wist na een matige zwemsessies tussen de mosselen met een goede inhaalslag tijdens het rennen als eerste van de mannen fietsen. 

Met bloed, zweet en tranen van het lachen konden de mannen na de groepsfoto weer huiswaarts keren. Op naar de teamestafette in Roermond.

Category
Tags

Comments are closed