9 september was het tijd voor de (hopelijk) eenmalige Trion duathlon ipv triatlon. De dag begon met het klaarmaken van het parc fermé, uitzetten van de parcoursen en briefing voor de atleten. Daarna gingen we van start voor 6km rennen, 20km fietsen en afsluitend 3km rennen. De eerste loop ging voor bijna iedereen goed waarbij een aantal een extra stukje lusje hebben gemaakt. Na een snelle wissel gingen de teams als eerste de fiets op, al snel volgden de snelle heren en dames! 3 keer het mooie Trion rondje, soms met wat technische aanwijzingen van onze zwemtrainer Roeland die even meefietste :). De laatste loopronde werd en klein beetje aangepast door velen door de kudde paarden op het parcours, maar de eindtijden werden daar zeker niet langzaam van! Snelste team van de dag waren Kloosterziels kannonen, Sep won bij de heren en Anna bij de dames. Als afsluiting werd er nog heerlijk nagetafelt bij Oortjeshekken 🍰
Deze wedstrijd is de mooiste kleinschalige wedstrijd die we kennen! Doe komend jaar allemaal weer mee!

Category
Tags

Comments are closed