Ze staan helaas niet allemaal op de foto, maar we willen de hele introcommissie + alle helpers graag bedanken voor het organiseren en mogelijk maken van een hele geslaagde introductieweek! Lucas, Jacob, Anna, Rosalie, Kirsten, Pelle, Maarten, Jorian en Rieco, bedankt! 

Introverslag door Rosalie

De introcommissie kijkt terug op een zeer geslaagde introweek! Tijdens de intromarkt van de Radboud Universiteit en van de HAN hebben we al veel (toekomstig) triatleten mogen spreken en enthousiasmeren. De flyers en inschrijfformulieren werden fanatiek uitgedeeld en ingevuld! De overige dagen bestonden uit sportdagen, waarbij we als Trion verschillende groepjes mochten laten kennismaken met de triathlon-sport.Hoe kun je dit nou beter doen dan door dit aanstormend talent gelijk te laten ervaren hoe het is om de drie disciplines (zwemmen, fietsen, hardlopen) achter elkaar te doen?

Dat triathlon ook een teamsport is, kwam terug in het format van een team-estafette. Voor het zwemonderdeel moesten de studenten een badmuts opzetten en daarna twintig slagen borstcrawl doen terwijl ze wat verkoeling kregen van een waterpistool. Vervolgens gooiden ze hun badmuts netjes in het bakje bij de wisselzone en vervolgden zij hun weg naar de fiets! Hier moesten zij op de spinningfiets een tijdrit van 300 meter afleggen, waarna zij met hun laatste energie terug sprintten om hun volgende teamlid aan te tikken. De estafette bewees maar weer dat iedereen een triatleet kan zijn!

We kijken uit naar de introductiemaand in september, waarbij geïnteresseerden vrijblijvend met ons mee kunnen trainen om te ervaren hoe het is om een Trionaut te zijn! Ken jij een enthousiasteling die zich nog niet heeft ingeschreven voor de introductieperiode? Laat dit diegene dan snel doen via de website!

Category
Tags

Comments are closed