Deze week vond helaas alweer de laatste fietstraining plaats. Niet getreurd, want fietsen zullen we nog zeker!

Spinning
Op woensdagavond van 19:00 tot 20 willen we ons ‘vast’ Trion spinning momentje gaan creëren. Aangezien dit een regulier ticketuur is van het RSC kunnen we geen plekken reserveren als vereniging. We willen daarom zoveel mogelijk mensen motiveren om in te schrijven op dit uurtje, zodat we elkaar toch nog tegen komen op de fiets 🤩

Dit zal een ‘normaal’ ticketuur zijn op de woensdagavond van 19:00 tot 20:00, tijdens het uur van Manon Goosen. Leden moeten zich hier zelf elke week voor inschrijven. Studenten en alumni kunnen dit 5 dagen van te voren doen (dus de vrijdag van te voren).

Krijg je er nou geen genoeg van?

Mountainbike trainingen
Achter de schermen wordt ook weer gewerkt aan het geven van MTB trainingen. De MTB trainingen gaan zeer waarschijnlijk eens in de drie weken plaatsvinden in het weekend.

Category
Tags

Comments are closed