In Roermond stond de laatste teamcompetitiewedstrijd van het seizoen op het programma. De mannen van de 4e divisie trapte het programma af en lieten zien hoe het moest! 5 Minuten daarna ging ook de 3e divisie van start en onze afsluiter waren de 2e divisie vrouwen en mannen. Ieder team mocht 4 snelle atleten opstellen die ieder 300m zwommen, 7km fietsten en 2 km renden. De mannen van de 4e en 3e divisie wisten een mooie positie in het eindklassement te behouden. De 2e divisie mannen haalden bijna hun eerste podium (!!) En de vrouwen behaalde een mooie 2e plaats en mogen zich bijna kampioenen van de 2e divisie noemen! Na de wedstrijd werd er nog even gebruik gemaakt van de springkussen en heerlijke frietjes gegeten waarna het tijd was voor de prijsuitreiking. Met een teamprestatie werd de champagnefles dit keer iets sneller geopend! Nu voor de meesten even uitrusten en we kijken uit naar weer een mooi triatlon seizoen 🧜🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

Category
Tags

Comments are closed