Hoi sportieveling,

Er is op dit moment nog steeds een waarschuwing voor blauwalgen in de Bisonbaai, wat inhoudt dat zwemmen een risico geeft op huidirritatie en maag-/darmklachten. We nemen daarom het zekere voor het onzekere en hebben – met pijn in ons sporthart – besloten om het zwemonderdeel te schrappen.

Dit betekent dat we (hopelijk eenmalig) de Trion Triathlon omdopen tot Trion Duathlon! Het zwemonderdeel wordt vervangen door een tweede looponderdeel, de wedstrijd komt er daardoor als volgt uit te zien:

– 6 km lopen

– 20 km fietsen

– 3 km lopen

Verder blijft het programma nagenoeg hetzelfde: de aanmelding/na-inschrijving is open van 9:00 tot 9:45 en de start is om 10:30. De briefing zal in dit geval wat korter op de start zijn, rond 10:20/10:25.

Ondanks deze tegenvaller gaan we er weer een mooie wedstrijd van maken, we hopen jou daarbij nog steeds als deelnemer te zien!

Sportieve groeten,

Trion Wedstrijdcommissie
Jaïr, Lucas, Pelle en Rosalie

Category
Tags

Comments are closed