Het leuke van Trion is dat wat begint als een impulsief ludiek idee, massaal wordt opgepakt en we op die manier een super leuke dag hebben met elkaar! Een zwemevenement met pannenkoeken. Dat was het idee, waar vooral Rosalie heel enthousiast voor was.

Vooraf hadden we verwacht dat we misschien uiteindelijke gewoon met z’n 4en zouden gaan zwemmen, maar niets bleek minder waar. Een stuk of 15 trionauten hebben hun zwempak aangetrokken en de Lentse Plas uitgespeeld op 19 augustus. De opzet: beginnen met 1 lange ronde inclusief de zandse plas van ongeveer 4 km vervolgd met enkele rondjes van ongeveer 1.5 km totdat de 10km bereikt was (of éénieders doel). Iedere keer als je het water uitkomt mag je een pannenkoek eten. Of 2. Of 3. Het beste van beide werelden gecombineerd zullen we maar zeggen.

Met mascotte Pim (hond) die ons elke keer blij begroette als we het water uitkwamen (en het nodige zand over onze pannekoeken heeft gestrooid) zijn velen individuele afstand PR’s gesneuveld. Aantallen pannenkoeken die we nooit hadden mogen durven dromen. Persoonlijke grenzen in het water zijn verpulverd: Mensen die vooraf dachten niet verder dan 4km te zwemmen hebben uiteindelijk gewoon 8km gezwommen! Richting het einde van de zwemtocht begonnen er wat kleine kwaaltjes te komen van spieren die we nog nooit gevoeld hadden. We kunnen terugblikken op een dag vol plezier, eten en sporten.

Trion en leden, bedankt voor de onuitputtelijke bron van impulsiviteit en inzet!

Category
Tags

Comments are closed