Beste Trionauten, 

Voor iedereen die mij nog niet kent wil ik me even voorstellen. Ik ben Gerda Sollie, lid van Trion plus en vertrouwenspersoon (VP) voor NSTV Trion.
 
Ik heb in het verleden diergeneeskunde gestudeerd en in 2015 mijn Bachelor Psychologie gehaald bij de Open Universiteit. Daarnaast heb ik een cursus vertrouwenscontactpersoon gedaan bij het NOC/NSF en afgelopen jaar een opleiding tot vertrouwenspersoon. Naast VP voor NSTV Trion ben ik ook VP voor een aantal kerkelijke gemeentes. Verder doe ik veel vrijwilligerswerk o.a. op sportief gebied en ben ik mantelzorger voor mijn moeder.

Je kunt bij mij als VP terecht als er zich situaties voordoen waar je je niet prettig of veilig bij voelt. Ik zal dan een luisterend oor bieden en wellicht komen we samen tot een oplossing. Dus schroom niet om bij mij aan te kloppen. Ik ben bereikbaar via beweegcoach1959@gmail.com. Laat in de mail je telefoonnummer achter en ik bel je zo spoedig mogelijk.Sportieve groet,
Gerda Sollie

Category
Tags

Comments are closed