Het was weer zover: de jaarlijkse Molenhoeks Makkie. En een makkie is het zeker niet, met alle hoogtemeters en kleine bospaadjes tijdens de 10 en 15 kilometer. Ook dit jaar was Trion weer goed vertegenwoordigd. Niet alleen in het deelnemersveld, maar net zoals vorig jaar ook weer op het podium! 🥳

Rosalie haalde weer de 1e plek met een tijd van 40:41, en blijft daarmee sinds vorig jaar de ongeslagen kampioen op de 10 kilometer.🥇Anne-Roos haalde op die afstand een knappe 3e plaats, en moest daardoor noodgedwongen in het stinkende Trion shirt van Lotte op het podium verschijnen.🥉Sep haalde de 2e plek overall en Norbert miste net het podium in zijn leeftijdscategorie. Niet omdat hij 4e werd, maar omdat hij alweer naar huis was vertrokken. 🤭 Ook Gerda en Machiel hebben een mooie tijd op de 10 kilometer neergezet.

Lotte startte op de 15 kilometer en had nog tijd en energie over om gezellig te kletsen onderweg. Ondanks dit liep ze toch nog naar een 10e plek. Ook Rieco deed mee aan de 15 kilometer en naast zijn mooie eindtijd vonden wij vooral het aantal kledingstukken dat hij droeg een hele prestatie! 🥵

Category
Tags

Comments are closed