Na een jaar afwezigheid was Arnhem dit jaar weer het strijdtoneel van de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Traditiegetrouw is dit een team triatlon; je start met z’n vieren en de derde persoon die over de finish komt zet de tijd neer. 🚀


De 1e div. Trion heren gingen voortvarend van start in het gelukkig niet zo koude water van zwembad Klarenbeek. 💦Het fietsen verliep een beetje chaotisch (gelukkig zijn de Trion fietstrainingen weer begonnen, dus dat kunnen we nu gaan oefenen). 🚴🚴Hidde miste halverwege ook nog een keerpunt maar hij wist gelukkig weer aan te sluiten.

Over het hardlopen maakten we ons vooraf nog een beetje zorgen maar dat bleek onterecht. Koen bleek goed herstelt van een knieblesssure en kon alweer een prima tempo aan. 🏃🏼🏃🏼Uiteindelijk zijn we mooi onder het uur gefinisht en hebben daarmee een nette 14e plaats gehaald. 🤩Het was erg leuk om samen te sporten en we hebben heel veel zin gekregen in de rest van het seizoen!🥳🥳🥳

Category
Tags

Comments are closed