Trion Dames 1.

Dit is TRIONs fanatiekste team, de dames van dit team gaan ervoor om het beste uit de kast te halen. Vorig jaar heeft ze dat onder andere promotie naar de Eredivisie opgeleverd. Dit wordt voor 2018 dus weer flink aan de bak!

Dit jaar bestaat TRION Dames 1 uit:
Manon Goosen
Dieuwertje Poort
Danielle Riem
Dorien Zandstra
Lucie van Genugten
Marleen Meij
Tatjana Kortman

Samen zullen zij de strijd aan gaan tegen de sterkste triathlondames van Nederland. Het grootste doel van dit jaar is handhaving, maar wel door ook lekker mee te doen in de rankings.

Dit jaar is in de competitie ook een nieuw type wedstrijd opgenomen: de Triple Mix, in Almere Duin. Dit belooft een knallende openingswedstrijd te worden waarin drie keer een hele korte triathlon wordt gedaan met kleine pauzes. Hoe de Dames dit gaan aanpakken blijft nog een verassing. Om onder andere tactieken en technieken te oefenen, gaan de dames begin 2018 op trainingsweekend. Hier zal trainen centraal staan, maar zeker is dat het hartstikke gezellig wordt. De Dames zijn ervan overtuigd dat zij ongetwijfeld het gezelligste eredivisieteam van Nederland zijn. Hopelijk zien we dit teamgevoel ook terug in de competitie 2018!