Nieuwe sportievelingen zijn bij Trion altijd welkom!

  •  4 trainingen per week (2x zwemmen, 1x fietsen en 1x lopen), op verschillende niveaus en onder professionele begeleiding
  • Meerdere door ons zelf georganiseerde wedstrijden (zie ‘Wedstrijden’)
  • Meedoen met de competitie: er zijn laagdrempelige teams, maar ook sterke triatleten in hogere divisies
  • Een enorme hoeveelheid aan verdere activiteiten; zoals een trainingsweekenden, UT triathlon, themafeesten en de derde dinsdag van de maand-borrel!

De triathlonsport is interessant voor ervaren sporters die wat meer uitdaging zoeken, maar ook beginners kunnen goed bij Trion terecht. We hebben een breed scala aan sporters, van recreatief tot fanatiek, dus je past er altijd wel ergens tussen.

Vind je het toch nog teveel van het goede? Je kunt er ook voor kiezen om niet met alle sporten te beginnen. Zo kan je de uitdaging zo groot maken als je zelf wilt!

Zie jij de triathlonsport wel zitten en wil je lid worden van Trion? Stuur dan een mailtje naar nstvtrion@outlook.com en wij helpen je verder!

Twijfel je nog? Je bent van harte welkom om vrijblijvend twee weken op proef mee te trainen! Ook daarvoor kun je contact opnemen via bovenstaand e-mailadres.

Om lid te worden van Trion heb je een sportkaart nodig van het RSC.
Daarnaast bedraagt de jaarlijkse contributie in 2019-2020:
– voor studenten € 32,50
– voor niet-studenten € 55,-.
Graag tot ziens in het zwembad, op de fiets of bij de looptraining!

Ervaringen van huidige leden!

Sandra Jenniskens
Aan het begin van mijn studententijd twijfelde ik over een nieuwe uitdaging: roeien of triatlon. Na vier jaar roeien was mijn nieuwsgierigheid naar triatlon alleen maar groter geworden en dus werd ik lid bij Trion! Elke training bepaal ik zelf in welke mate ik mezelf wil uitdagen, met de daarbij passende support en technische tips van de trainers. Door de gevarieerde groep vind ik altijd wel een maatje om mee te sparren, gezellig te kletsen, te borrelen en te inspireren om hoger gelegen doelen te behalen. Trion is absoluut een plek waar je letterlijk en figuurlijk eens een keer “wat anders” kan doen!