Ik wil lid worden!

Om lid te worden van Trion heb je een studentensportkaart of een alumnisportkaart nodig van het Radboud Sport Centrum. Zie de onderstaande tabbladen voor meer informatie.

De  jaarlijkse contributie bedraagt in 2023-2024 €36,25 voor leden met een studentensportkaart en €61,25 voor leden met een alumnisportkaart

Wil je graag lid worden van Trion? Klik dan op de onderstaande link en vul het formulier in. We zullen zo spoedig mogelijk op je aanvraag reageren. Graag tot ziens in het zwembad, op de fiets of bij de looptraining!

OP DIT MOMENT KRIJGEN WIJ GEEN BEVESTIGING VAN INSCHRIJVING OP DE MAIL, DUS VERZOEKEN WE JE VRIENDELIJK nstvtrion@outlook.com EEN MAILJTE TE STUREN ALS JE LID WIL WORDEN (EN GEEN REACTIE HEBT GEKREGEN VAN ONS OP HET INSCHRIJFFORMULIER)

Ik wil meetrainen!

Twijfel je nog? Je bent van harte welkom om vrijblijvend twee weken op proef mee te trainen! Vul dan het onderstaande contactformulier in of stuur een mailtje naar nstvtrion@outlook.com

 

 

 

Ervaring van leden

Sandra Jenniskens
Aan het begin van mijn studententijd twijfelde ik over een nieuwe uitdaging: roeien of triatlon. Na vier jaar roeien was mijn nieuwsgierigheid naar triatlon alleen maar groter geworden en dus werd ik lid bij Trion! Elke training bepaal ik zelf in welke mate ik mezelf wil uitdagen, met de daarbij passende support en technische tips van de trainers. Door de gevarieerde groep vind ik altijd wel een maatje om mee te sparren, gezellig te kletsen, te borrelen en te inspireren om hoger gelegen doelen te behalen. Trion is absoluut een plek waar je letterlijk en figuurlijk eens een keer “wat anders” kan doen!

Ik wil donateur worden!

Als donateur van Trion kun je deelnemen aan sociale activiteiten en uitjes. Als donateur heb je geen sportkaart nodig van het RSC, en daarom kun je niet meedoen aan de trainingen. 

Het jaarlijkse donateurschap bedraagt €45,-.

Wil jij donateur van Trion worden? Vul dan onderstaand formulier in. We zullen zo spoedig mogelijk op je aanvraag reageren!