Let op: de deelnamesubsidie is in het nieuwe collegejaar 2019/2020 komen te vervallen!

Studerende leden van Trion en mensen die 1 jaar zijn afgestudeerd kunnen bij de NSSR deelname aanvragen voor hun wedstrijden. Dit kan in de vorm van een reiskostenvergoeding of een vergoeding van het inschrijfgeld. Bij een NSK of NK kun je tot 75% van je inschrijfgeld terugkrijgen. Voor alle andere wedstrijden krijg je maximaal 50% terug. In beide gevallen geldt een maximum van 10 euro per wedstrijd.

Deze subsidie geldt niet alleen voor triatlons, maar ook voor andere wedstrijden, bijvoorbeeld hardloopwedstrijden of run bike runs.

Denk je nu: ik ga toch geen geld aanvragen? Geef dan toestemming om Trion namens jou subsidie aan te vragen, dan komt het geld in de clubkas terecht. Mail hiervoor naar nstvtrion@outlook.com

Sinds dit jaar moet de deelnamesubsidie aangevraagd worden door de penningmeester van Trion. De penningmeester zal een document delen wat je in moet vullen, daarna zal het in het geheel ingediend worden bij de NSSR. Voor meer informatie stuur een mailtje naar nstvtrion@outlook.com.