Zwemtrainingen
Om de zomer ook zwemmend door te komen en omdat het wellicht niet altijd buitenwater-zwemweer is, een drietal zwemschema’s van SwimSmooth.
 
De zwemtrainingen in het  A-schema zijn voor trainingen gericht op techniek. Mocht je je afvragen wat er bedoeld wordt met de verschillende oefeningen, kijk op www.swimsmooth.com of (veel sneller), ga naar youtube en zoek op swim smooth + naam van de oefening.
Trainingen niveau A (zip bestand)
 
De zwemtrainingen in het B-schema gaan er vanuit dat er al redelijk techniek aanwezig is. Hier vind je een combinatie van techniektrainingen, duurtrainingen en snelheidstrainingen. Ook hier kun je youtube gebruiken als je een oefening niet kent.
Trainingen niveau B (zip bestand)
 
Tot slot, zwemtrainingen in het C-schema veronderstellen een nog betere techniek, en het merendeel van deze trainingen zijn gebaseerd op je CSS (critical swim speed), die in training 3 bepaald wordt. De tijden die er nu bijstaan zijn dus NIET de tijden die je moet gebruiken (het zijn de tijden die Hidde deze winter heeft gebruikt). Je moet hier moet je nog je eigen afgeleiden van je CSS neer zetten. Ook het C-schema combineert techniek, duur en snelheidstrainingen.
Trainingen niveau C (zip bestand)