29 mei

Trion Zwemloop & uitslagen

***UPDATE*** Op veler verzoek, de foto’s vind je hier. Foto laten verwijderen? Mail fotonummer(s) naar nstvtrion@outlook.com.

De zwemloop zit er weer op! Met weer een lekker stukkie zwemmen én met een alternatief hardloopparcours. Dat heeft de organisatie op de ochtend van de zwemloop nog moeten bedenken en uitmeten, want vanwege een festival dit weekend was het grootste deel van het Goffertpark niet bereikbaar. En dus ook het oorsponkelijke rondje niet. Daarom mocht iedereen deze editie rondjes rennen om de kinderboerderij en kon er gezwaaid worden naar de herten, geiten en andere vrolijke beestjes. Er is met veel enthousiasme gereageerd op dit alternatieve parcours. Wie weet houden we ‘m er volgend jaar wel in!

Ook nieuw dit jaar was het tijdregistratiesysteem. Voorgaande jaren nog met de welbekende MyLaps-chip om de enkel, nu een chip met tie-wrap aan je hardloopschoen. Het heeft gewerkt, want we hebben de uitslagen! Die zijn hier terug te vinden:

https://www.hardloopuitslagen.nl/?wedstrijd&show=492&rel#tab3default

Op de korte afstand behaalde onze eigen Laura een mooie derde plek achter de zusjes Oudeman; Puck werd tweede en Maud werd eerste! Bij de heren ging Kai van den Brink er met de winst vandoor en liet Timo Feenstra (die tweede werd) en Mick Schüssel (die derde werd) achter zich. Het snelste duo op de korte afstand was “De Kokkies”.

Ook op de lange afstand was het spannend en was na het zwemmen de vraag: wie zien we het snelst weer terug? In de startserie bij de dames werden tegelijkertijd de duo’s weggeschoten en die deden goede zaken! Het duo “Als een haas in het water” finishte als eerste in de serie en was daarmee het snelste duo op de lange afstand. Van de dames kwam vervolgens Chantal Berga als eerste over de finish, gevolgd door Anne Stellaard en onze eigen Geke. Bij de heren finishte Bram ruim als eerste, werd Sjoerd Veltman tweede en Bart Alberts derde.

Overigens, ook als je niet in de prijzen bent gevallen mag je trots zijn op je prestatie! Hopelijk heeft iedereen genoten. Wij kijken in ieder geval terug op een zeer geslaagde zwemloop en willen nogmaals iedereen bedanken die zich heeft ingezet om deze avond tot een succes te maken. Tot volgend jaar!

Ps. Vermiste voorwerpen, vragen of opmerkingen? Mail naar nstvtrion@outlook.com.

27 mei

De zwemloop komt er weer aan!

Nog twee nachtjes slapen (edit: nog maar nul!) en dan is het weer tijd voor onze jaarlijkse zwemloop! Op woensdagavond 29 mei a.s. wordt er in en om het Goffertbad gestreden om de winst op de korte en lange afstand. De voorinschrijving is inmiddels gesloten, maar op de avond zelf kun je je nog inschrijven. De kosten bedragen dan 7 euro, welk bedrag via een QR-code digitaal of eventueel contant (gepast!) kan worden betaald. Vanaf 19.15 uur is de inschrijfbalie bij het Goffertbad geopend. Er is prachtig weer voorspeld en extra leuk: er zijn twee medewerkers van onze sponsor De Fysioo aanwezig, mét twee behandelbanken. Voor een kort fysiotherapeutisch advies kun je bij hen terecht. En die behandelbanken staan er natuurlijk niet voor de sier 😉 Verder worden er diverse Trion gadgets verkocht, zoals trekkoordtasjes, badmutsen en bidons.

Wij hebben er zin in en zien jullie hopelijk aanstaande woensdag bij de Trion Zwemloop!

Ps. Meer info onder het kopje ‘Wedstrijden’ > Zwemloop

Hier kom je de wisselzone inrennen na het zwemmen!

22 jan

Trion trainingsweekend Markelo

Vrijdag 9 November reisde een hele delegatie trionauten naar het mooie groene Twente om daar een weekend te lopen, zwemmen en te fietsen!
We hadden een mooi boerderij-huis tot onze beschikking. Na aankomst werd met een groep-8 kamp gevoel de stapelbedden opgemaakt terwijl de  verschillende soorten stamppotten al op het vuur stonden. Het stamppot buffet werd goed ontvangen, dat bleek hoe weinig er nog over was en hoe stampvol onze buiken zaten. Maar wie dacht dat hij na het eten gelijk naar bed kon had het mis. Een circuittraining van Ellen stond op de planning, waar dat extra gewicht van al dat eten  alleen maar voor meer uitdaging zorgde.

Nadat iedereen lekker in het gras had zitten planken, kruiwagenen en rollen werden er nog wat spelletjes gedaan, wat gedronken thee tot aan bier. Waarna het tijd werd om supersoepel de stapelbedden te betreden.

Zaterdagochtend was het druilerig, zeg gerust het regende goed,  tijd voor een rondje fietsen dus! Superzinin.  De wielrenners konden kiezen uit 65 of 100 km, de MTB’ers konden een  blubberig en vooral technisch rondje door markeloo rijden.  Koud, blubberig maar vooral hongerig teruggekomen stonden gelukkig een stapel pannekoeken klaar.
De middag werd er gerelaxed op de massagetafel, een spreekuur fysio gehouden bij Ellen, of er werd een ommetje gemaakt door het nabijgelegen bos. Een paar reden nog een rondje MTB, helaas was het geen heel rondje geworden. Lekke banden hielden dat tegen.
S’avonds kwam Aad die als ware chefkok een machtig lekkere pasta in elkaar breide.
Zoals je ziet was eten een belangrijk thema dit weekend, een ander belangrijk thema waren de spelletjes die gespeeld werden. Zaterdag-avond werden dan ook teams gevormd waarna er strijd ontpopte tijdens het rollen van euromunten, zuigen aan een rietje en het rupsen. Geloof me, tijdens het doen van de spelletjes was dit alles volkomen logisch.

Zondagochtend was het tijd voor een looptraining, sommigen hadden de moddersmaak van het MTB’en te pakken en gingen in plaats van het lopen nog een rondje.
De lopers werden blij gemaakt met intervallen een heuvel op.

Daarna was het een kwestie van verassing: eten! Spullen pakken en op weg naar het zwembad in het centrum van markelo!
De zwemtraining sluitte het weekend mooi af, waarna de boel werd opgeruimd en iedereen voldaan en moe terug de auto’s in ging.
Behalve een paar gekken die ook nog terug fietste.

18 sep

024 Triatlon

Afgelopen weekend hadden wij een TOPweekend. Net aan de overkant van de waal organiseerde Triatlon Series de triathlon 024. Wat is er nou mooier dan een wisselzone met uitzicht op onze Waalbrug?

Op zaterdag eindigden Ellen Houweling, Marleen Meij en Danielle Riem op respectievelijk 3,2,1e plaats. Alexander Brennecke ging er bij de heren met het goud vandoor. Op zondag kwamen 4 van onze competitieteams in actie, niet zomaar ‘actie’ maar super ‘actie’, want de dames 2 sleepten een promotie naar de eerste divisie in de wacht! Ook de rest leverde een mooie prestatie in deze enerverende wedstrijd!


Word jij een beetje jaloers van dit soort triathlon berichten uit Nijmegen? Niet getreurd: zaterdag staat onze eigen triathlon op het programma, midden in de ooij! Is dat niet mooij? 

 

13 sep

Deelnamesubsidie NSSR voor studenten

Studerende leden van Trion en mensen die 1 jaar zijn afgestudeerd kunnen bij de NSSR deelname aanvragen voor hun wedstrijden. Dit kan in de vorm van een reiskostenvergoeding of een vergoeding van het inschrijfgeld. Bij een NSK of NK kun je tot 75% van je inschrijfgeld terugkrijgen. Voor alle andere wedstrijden krijg je maximaal 50% terug. In beide gevallen geldt een maximum van 10 euro per wedstrijd.

Deze subsidie geldt niet alleen voor triatlons, maar ook voor andere wedstrijden, bijvoorbeeld hardloopwedstrijden of run bike runs.

Denk je nu: ik ga toch geen geld aanvragen? Geef dan toestemming om Trion namens jou subsidie aan te vragen, dan komt het geld in de clubkas terecht. Mail hiervoor naar trion@student.ru.nl

Voor de aanvraag van een subsidie, ga naar http://www.nssr.nl/subsidies/aanvraag-deelnamesubsidie/

05 sep

Trion Triathlon

Nu de zomervakantie erop zit en we allen weer in de sleur van het “normale” leven dreigen te vervallen is het tijd om ons te richten op iets moois: de Trion Triathlon!

Dus trek je trisuit nog eenmaal uit de kast en duik eind september met ons mee de bizonbaai in voor een verfrissende duik! (met die frisheid zal wel snor zitten, eind september..) Na 600m zwemmen is het dan tijd voor een razendsnelle 20km op de fiets, afgesloten met waar we begonnen: twee rondjes om de bizonbaai.

Kortom: 22 september 10.00 uur. Bizonbaai. 600m-20km-6km. Gratis. Be there.

Ben je nog beginnend triathleet en twijfel je over je kunnen? Zoek 1 of 2 teamgenootjes om samen de gezelligste en laagdrempeligste triathlon af te leggen. Je kunt je alvast voorinschrijven via onze mail: trion@student.ru.nl, ovv je naam.

Houd voor meer info en het parcours ons facebookevenement in de gaten. Of kijk onder Wedstrijden-> Trion Triathlon op deze site!

Tip: kijk hier ook eens naar onze “Paklijst” onder hetzelfde kopje, hier vind je alles wat je nodig zou kunnen hebben voor een Triathlon.

Tot 22 september!