23 mei

UT triathlon Enschede!

Op Zondag 21 mei reisden heel wat trionauten af naar het mooie Enschede. Daar stond namelijk de 32e UT-triathlon gepland. Met 8 teams bestaande uit originele frituurfiguren was trion zeker (luid) aanwezig bij dit evenement!

’s ochtends vond de individuele 1/16 afstand plaats. Waarna ’s middags de 1/8 met teams van start ging. Elk team heeft een goede prestatie geleverd, in het bijzonder de krokettensletten die na een spannende strijd een 2e plaats wisten binnen te halen! Daarmee namen zij een kokosnoot-trofee mee terug naar Nijmegen.

Een hele mooie lange en zonnige dag dat bestond uit veel gejuich, veel  gelach en veel hard werk!

03 mei

Super Sunday Arnhem

En of het een supersunday was! Met 5 trionteams waarvan 3 op het podium eindigde was de start van het triatlonseizoen zeker geslaagd!

De nieuw gevormde 4e divisie mannen wisten een mooie 3e plaats te behalen, de 2e divisie mannen een 2e plaats, waarop de 1e divisie dames ook nog een 3e plaats bemachtigden.
De 2e divisie dames hebben zichzelf ook laten zien en hebben een mooie wedstrijd gestreden.

Kortom een zonovergoten dag met veel plezier en veel afzien, met deze resultaten kijken wij zeker uit naar de volgende competities!

21 apr

Tri cursus, nog plek!

Altijd al eens een triathlon willen lopen? Maar simpelweg niet weet waar te beginnen? Dan is dit de perfecte kans:
De tri-cursus!

Gedurende 11 weken train je voor deelname aan een ware 1/8e triathlon: 500m zwemmen, 20km fietsen en 5km hardlopen. Je wordt hierop voorbereid door gespecialiseerde trainers met een loop-, zwem- en fietstraining. Kortom 3 keer in de week een leuke en actieve training!

Pak nu je kans, en transformeer jezelf tot een echte triatleet, want er zijn nog plekken vrij!
Aanmelden kan via de site van het RSC
https://publiek.usc.ru.nl/publiek/!

 

 

19 apr

Feesten met de tri-biggetjes!

Er was eens,
Een stel Trionners dat zin had in een feestje!
Daarom vertrokken wij op zaterdag 8 april, de dag van de Trion runbikerun naar
café de Fiets omdaar nog een rondje te doen, of twee…
 
Het thema was sprookjes, wat betekende dat onder anderen Robin Hood, de Grote Boze Wolf, Ali Baba en de Prinses met een blik erwten zich naar de Fiets begaven. Het decor was sprookjesachtig, zo ook de toverdrankjes en magische hapjes die werden geserveerd. Van groenige brouwsels tot zelf versierde cake, alles hebben wij voorbij zien komen!
Door onze feeërieke barman Bence werden de gasten verwelkomd met een welkomstdrankje in stijl waarna het feest door ging tot een uur of één. Geen verkleedpartijtje zonder prijs voor het beste kostuum natuurlijk! Door de onafhankelijke jury werden twee winnaars uitgekozen; Eva en Ernst gingen er met de chocolade paashaas vandoor.
Het was een mooi feestje. Wij hopen dat bij een volgende editie nog meer Trionners aansluiten om een dansje te wagen, ook al heeft de klok twaalf uur geslagen…
Eline Kuenen
27 mrt

Trion Zwemloop!

Op 31 mei organiseren we weer de welbekende zwemloop in de Goffert!

De inschrijving is geopend. Ga hier naar de pagina van de zwemloop of ga direct naar het inschrijfformulier om je in te schrijven.

Dit jaar wordt de zwemloop gehouden op woensdagavond 31 mei 2017. Of je nou kunt zwemmen, rennen, of allebei niet, het is een sportief feestje voor iedereen!
De TRION zwemloop heeft zowel een korte als een lange afstand:
kort: 300m zwemmen-3k lopen
lang: 600m zwemmen-6k lopen
Als je maar één onderdeel wilt doen, haal dan iemand anders over om het andere te doen en doe mee als team!
To be continued….

 

 

23 aug

Trion Triathlon

Op zondag 4 september organiseren we weer de Trion Triathlon, kijk onder wedstrijden-trion triathlon voor meer info!